About

Stukjes schrijven over jezelf vind ik altijd wat vreemd, maar ik ga mijn best doen :).
In oktober 1997 kwam ik ter wereld, wat mij nu zestien jaartjes jong maakt. Mijn levensgeschiedenis zal net zo zijn als ieder ander: kleuterschool, basisschool, middelbare school. Nog één jaar en ik ben klaar met mijn VWO, daarna ben ik van plan om ergens in Amsterdam Econometrie te gaan studeren. Ik woon in de buurt van Amsterdam met mijn ouders en twee broertjes.

Ik ben een scholier, een planner, een dagdromer, op mezelf, een dochter en zus, een vreetzak, een interpunctiefreak, van Indonesische afkomst, een brunette, een Twitteraar, een ochtendmens en perfectionistisch.

Ik hou van bloggen, eten, fotograferen, Chester See, chicklits, films, Pinterest, koken, mijn verjaardag, series, familie/vrienden, nagellak, chocolade, piano spelen, to-do lijstjes, muziek luisteren, cadeautjes kopen/maken, Italiaans eten, YouTube, Latte Macchiato, puppy’s, Instagram en zomer.

Op deze blog, die sinds augustus 2010 online is, deel ik alles wat me inspireert. Je volgt hier mijn leventje als scholier, zus, hobby-fotografe en hobby-schrijfster.

Een gedachte over “About

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s